Vandring på kulturstien torsdag 22.august

Velkommen til guidet vandring langs Billingstads kultursti. Oppmøte på stasjonsplassen torsdag 22. august kl 18.30. Vi starter på Stasjonsplassen og går  Bekkeveien, Nordengveien, Tømtebakken, Billingstad skole,  Skustadgata  og Åstaddammen.  Deretter for de ivrigste, Kjærlighetsstien, Inga Falsen Gjerdrums vei, Stasjonsveien og  tilbake til stasjonen.

Denne vandringen er en fin  anledning  for både gamle og nye Billingstadbeboere til å få et godt innblikk i vår lokal-historiske arv. Billingstad har mer å by på av historie enn de fleste er klar over.  Billingstadspennen blir som eksempel, i arkeologiske kretser omtalt  som Askers flotteste smykke fra folkevandringstiden.

Vår lokale historiske kultursti  består av 17 informasjonsskilt over en avstand  på 4- 5 km, men den enkelte bestemmer selv hvor langt man vil gå. VELKOMMEN!